Xbox 360 verzi XCOM Declassified rozšíří příběhové DLC
zdroj: tisková zpráva

Xbox 360 verzi XCOM Declassified rozšíří příběhové DLC

2. 10. 2013 18:58 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Majitelé X360 verze solidní taktické akce The Bureau: XCOM Declassified mohou vyhlížet DLC nazvané Hangar 6 R&D, které se za 5 babek začne prodávat 8. října a minimálně na nějakou dobu bude X360 exkluzivní.

Hangar 6 R&D se příběhově odehrává před událostmi původní hry, a namísto agenta Cartera budete ovládat agenta DaSilvu a jeho jednotku. V sérii misí s vlastním příběhem se konečně dozvíte, o čem DaSilva v základní hře hovořil, když brečel nad svými padlými kamarády. Jak zjistíte, prošel si tajným armádním výcvikem, který spočíval v různých psychologických experimentech. Nabyté zkušenosti se budou DaSilvovi určitě hodit v boji s úhlavním nepřítelem, kterým je další agent nakažený už známým virem „sleepwalker“.

Po stránce herní se Hangar 6 R&D soustředí hlavně na rozmáchlé taktické bitvy, ve kterých agenti využijí pokročilé schopnosti a perky. Abyste si jich náležitě užili, zvýšili tvůrci v tomto DLC celkovou obtížnost, což nikdy neuškodí.

Proti novým nepřátelům se v kůži agenta DaSilvy postavíte s možností užít schopnosti a perky známé z původní hry, ale k dispozici bude i několik kousků nových. To samé platí pro zbraně. Čekají na vás kupříkladu AK-47 nebo nová mikrovlnná zbraň, která prý nepřátele uvaří zevnitř. Všechny tyto novinky by měly zvýšit škálu taktických manévrů, kterou budou hráči mít k dispozici. Uvidíme už brzy, jak plán tvůrcům vyšel.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Hangar 6 R&D vyjde 8. října na XBL, bude stát 5 babek. Tvůrci z 2K Marin jinak plánují další DLC, které už ale vyjdou pro všechny verze hry, ne pouze pro Xbox 360 verzi.

Nejnovější články