Xbox Game Pass na PC zahrnuje Metro Exodus, Hellblade, Forzu Horizon 4 a spoustu dalších
zdroj: Microsoft

Xbox Game Pass na PC zahrnuje Metro Exodus, Hellblade, Forzu Horizon 4 a spoustu dalších

9. 6. 2019 22:46 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Microsoft koncem května oznámil plán rozšířit své předplatné Xbox Game Pass na počítače s Windows 10, aby následně během dnešního večera celou akci naplno rozjel. Už tedy známe cenu služby i hry, které si za měsíční poplatek propůjčíte. Vedle klasického Game Passu bylo zpřístupněno i předplatné Xbox Game Pass Ultimate.

Na oficiální stránce v obchodě Microsoftu si můžete pořídit předplatné Xbox Game Pass pro počítače za 10 dolarů měsíčně. Tím získáte přístup k víc než stovce her, které si navíc můžete zakoupit s 20% slevou. Hry totiž standardně nejsou vaše, ale přístup k nim závisí na vaší oddanosti k měsíčním příspěvkům.

A na jaké tituly vás bude Game Pass lákat? Metro Exodus, Hellblade: Senua’s Sacrifice, Forza Horizon 4, Sea of Thieves, State of Decay 2, We Happy Few, Ark: Survival Evolved, Hello Neighbor, Shadow Tactics, Tyranny, Imperator: Rome, Shenmue I & II, Hollow Knight a spoustu dalších.

Dokonce máme malý vhled do budoucnosti, protože se k předplatnému jednoho dne přidají i Ori and the Will of the Wisps, Halo: The Master Chief Collection a Gears 5. Xbox Game Pass se každý měsíc rozroste o další hry, ale nutno dodat, že se čas od času i nějaká vytratí. Proto s vámi vytouženými kousky radši moc neváhejte.

V případě mnoha her vás může zajímat multiplayeru a k tomu na Xboxu One potřebujete mít předplacenou ještě službu Xbox Live Gold. Ta se nyní přidává k Xbox Game Passu v předplatném nazvaném Xbox Game Passu Ultimate, které vám zajistí knihovnu stovky her na konzoli i počítači a umožní hrát online.

Pokud máte předplacenou jednu ze dvou služeb a upgradujete na Ultimate, služby se vám logicky doplní. Standardní cena Xbox Game Pass Ultimate je 15 dolarů měsíčně, ale první měsíc vás vyjde na pouhý jeden dolar.

Nejnovější články