Za věrnou službu vlasti vás Battlefield 3 náležitě odmění
zdroj: tisková zpráva

Za věrnou službu vlasti vás Battlefield 3 náležitě odmění

6. 8. 2011 13:30 | Novinky | autor: Jan Vitík |

Jedním z důležitých bodů při vývoji Battlefield 3 byla pro tvůrce trvanlivost hry, protože vycházejí z předpokladu, že se jejich tituly intenzivně hrají i několik let po vydání. V tomto směru chtějí své hardcore fanoušky podpořit, snaží se o to, aby bylo ve hře stále čeho dosahovat. V týmu na to mají dokonce dva speciální zaměstnance. Valerian Noghin a Fredrik Thylander mají na starosti právě to, aby byla motivace zahrát si Battlefield 3 ještě za pár let. Hlavní slovo má v tomto prvek odemykatelných vylepšení a různých vyznamenání. Slibováno je až desetkrát více tohoto obsahu, než bylo k dispozici napříkla v Battlefield: Bad Company 2. Vylepšení budou k dispozici jak pro zbraně, tak i pro vozidla a budou se odemykat podle toho, s jakým typem vybavení budete hrát nejvíce.

Specifický je také způsob odměňování formou medailí, stužek a hvězd. Tyto jsou sami o sobě v praktické hře bezcenné, ale každý se rád chlubí různými trofejemi. Navíc by tento systém měl motivovat hráče k určitým nepopulárním činnostem, které jinak zůstávají bez většího povšimnutí, ale jsou k celkovému úspěchu klíčové. Za takovou černou práci je třeba považována údržba vozidel nebo léčení spolubojovníků. Speciální medailí „U.S. Army Service“ bude rovněž oceňována oddanost a patriotismus, medaili lze získat za 100 hodin strávených pod vlajkou s hvězdami a pruhy.

Přítomen bude i známý systém hodností, který však bude navíc podpořen medailemi za službu, takže dosažení nejvyšší hodnosti ještě nebude představovat konec. Zdá se, že v BF3 na vás čeká dlouhá cesta, než nasbíráte všech sto hvězd.

Na Shop.Games.cz si až do vydání hry můžete předobjednat limitovanou edici Battlefield 3 pro PC (999 Kč), Xbox 360 (1399 Kč) nebo PlayStation 3 (1399 Kč). Limitovaná edice obsahuje navíc zdarma obsahový in-game balíček Battlefield 3 Back to Karkand se čtyřmi mapami z Battlefield 2. V edici jsou i další bonusy v podobě zbraní, psích známek apod.

Nejnovější články