Záběr Total War: Shogun 2 rozšíří DLC Rise of the Samurai
zdroj: tisková zpráva

Záběr Total War: Shogun 2 rozšíří DLC Rise of the Samurai

12. 8. 2011 10:22 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

V září se milovníci japonského válečnictví a strategie dočkají DLC k velmi povedému kousku Total War: Shogun 2.

Přídavek se bude jmenovat Rise of the Samurai a zavede vás 400 let před události základní hry, do éry války Gempei, kdy se spolu střetly klany Taira, Fudžiwara a Minamoto. Výsledkem války byl vzestup vrstvy samurajů a moci šogunátu. Ve hře se tedy objeví 16 nových pozemních jednotek: kupříkladu pěší samurajové, kteří jsou připraveni s luky i katanami.

Mimo toho se objeví i 4 nové hrdinské jednotky: Onna Bushi Heroine - válečnice na koni s naginatou a lukem nebo Tetsubo Warrior Monk Hero - mnich s palicemi vyztuženými železem. K tomu přidejte ještě něco pro milovníky námořního boje, kdy se objeví deset nových plavidel a tři nové příkazy. Tím ovšem novinky nekončí.


K dispozici budou také čtyři noví agenti. Kupříkladu svůdnice širabjóši nebo junsacuši, což je vyjednavač, který přemluví neutrální lordy, ohlídá věrnost vašich generálů, případně uplatní protivníkova agenta. Dalším na řadě je monomi, což je ekvivalent ninji, tedy vrah, zvěd a sabotér a výčet uzavírá chlapík sou, který zklidní město, zvedne morálku armádě nebo podlomí protivníkovu. Z historických bitev se v DLC dostane na bitvu u Anegawy. Navíc s DLC, které vyjde v září a bude stát 6,99 euro, dojde k vydání mohutného patche, který by měl opravit mnoho chyb jak ve hře jednoho hráče i v multiplayeru.

Nejnovější články