Zabraňte vývojářům Vermintide pojmenovat nové rozšíření SCHLUESSELSCHLOSS
zdroj: tisková zpráva

Zabraňte vývojářům Vermintide pojmenovat nové rozšíření SCHLUESSELSCHLOSS

29. 1. 2016 12:34 | Novinky | autor: Adam Homola |

Kooperativní akci Warhammer: The End Times - Vermintide rozšíří už za nedlouho nové DLC s prozatimním názvem SCHLUESSELSCHLOSS. Z toho si dělá legraci celá tisková zpráva, která také nabádá hráče k vymyšlení lepšího názvu. DLC si tedy nakonec nezahrajete pod krkolomným jménem SCHLUESSELSCHLOSS a nové jméno může být třeba právě to vaše.

Vymyslet lepší název by nemělo být tak těžké a své návrhy můžete psát vývojářům na této stránce. SCHLUESSELSCHLOSS přidá do hry jednu novou lokaci a fungl nový mód Last Stand. Ten z popisku až nápadně připomíná klasickou Hordu známou z multiplayerových stříleček.

Podle šéfa studia Fatshark by se na vás měly hrnout nekonečné zástupy Skavenů s jediným cílem: zabít vás. Vaším úkolem pak je samozřejmě přežít co nejvíce kol, než si z vás krysy udělají půlnoční svačinku. Last Stand bude obsahovat jednu bezplatnou úroveň zasazenou do Ubersreiku, ale kdo se bude chtít vydat za jeho brány, do dalších lokací, bude si už muset SCHLUESSELSCHLOSS koupit.

Příjemné je, že majitelé tohoto rozšíření budou moci přizvat ke kooperativnímu hraní Last Stand i ty hráče, kteří SCHLUESSELSCHLOSS nevlastní a mají jen původní Vermintide. Pak mohou hrát s kamarádem i tu úroveň, která zdarma dostupná není.

Jestli se vám tedy název SCHLUESSELSCHLOSS nelíbí a chtěli byste ho přejmenovat, navrhněte lepší název vývojářům tady. DLC vyjde na konci února a sto nejlepších návrhů jej obdrží zadarmo.

zdroj: Archiv

Nejnovější články