Zachraňte Bögenhafen v prvním DLC k Warhammer: Vermintide 2
zdroj: tisková zpráva

Zachraňte Bögenhafen v prvním DLC k Warhammer: Vermintide 2

28. 8. 2018 15:50 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Ani milion hráčů nedokázal zabránit tomu, aby skaveni a síly Chaosu zabrali město Bögenhafen, které od nich teď budou udatní hrdinové muset osvobodit v prvním příběhovém rozšíření pro Warhammer: Vermintide 2. Alespoň tedy ti na PC, konzolisté si kvůli různorodým problémům ještě počkají.

Shadows over Bögenhafen nabídne dvě nové lokace, množství úkolů a výzev, a k tomu hromadu kosmetických předmětů: skiny, rámečky na profilový portrét a klobouky. „Nové DLC bude výzvou i pro všechny zkušené a zocelené hráče, kteří už ve Vermintide 2 mají hodně nahráno a splněno,“ tvrdí Martin Wahlund, šéf studia Fatshark, jež za hrou stojí.

zdroj: Archiv

Budete muset Bögenhafen osvobodit od Nurglovy kletby, kvůli které město stravuje podivná infekce. Zdroj nákazy budete hledat ve slumech a ve čtvrti Göttenplatz. Shadows over Bögenhafen si již nyní můžete pořídit na Steamu za 9,99 dolarů anebo 7,99 euro. Vydání na Xbox One se kvůli problémům během testování posouvá na září.

Na PlayStation 4 verzi Warhammer: Vermintide 2 se podle vývojářů z Fatshark pracuje a ještě pořád by měla stihnout vyjít letos. Na oficiálním webu se můžete přihlásit k odběru newsletteru, ale především do chystané bety.

Nejnovější články