Zahrajte si Conan Exiles a Warhammer: Vermintide 2 o víkendu zadarmo
zdroj: tisková zpráva

Zahrajte si Conan Exiles a Warhammer: Vermintide 2 o víkendu zadarmo

8. 3. 2019 13:22 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Co s načatým víkendem? Venku sice bude krásně, jaro už je v rozpuku, ale proč chodit ven, když můžete celý pátek, sobotu a neděli prosedět u počítače? Na výběr máte mimo svých vlastních herních knihoven ještě kooperativní krvavou řežbu Warhammer: Vermintide 2 a online survival Conan Exiles. Obě hry jsou navíc na Steamu v masivní slevě pro případ, že vás během ochutnávky začnou hodně bavit.

Conan Exiles u nás v recenzi dostali sedmičku, Honza Slavík o nich napsal: „Velmi povedený survival. Nenabízí v základu příliš originality, ale známé prvky skládá dohromady tak, že vzniká svěže působící výsledek. Vyššímu hodnocení sice brání technické problémy, hra však většinou zvládne stížnosti utišit velkým množstvím obsahu, dobře vyváženou hratelností, zábavnou akcí a samozřejmě také atraktivním zasazením.“

Skoro rok od vydání by hra navíc mohla být v lepším technickém stavu. Víkend hraní zdarma vám alespoň naznačí, jak Conan Exiles poběží na vaší sestavě. V padesátiprocentní slevě do 18. března je teď pořídíte za dvacet eur.

zdroj: PlayStation YouTube

Vermintide 2 si od Honzy Slavíka zasloužilo devítku. „Větší, dravější, surovější, dynamičtější, propracovanější, bohatší. Zkrátka lepší. Hra, která ukazuje, jak má vypadat kvalitně provedené pokračování. Nejen, že se výborný základ hratelnosti od minula dočkal vybroušení takřka k dokonalosti, tvůrci též zapracovali na podpůrných mechanikách a systémech, kde bylo potřeba. Výsledkem je přepychová, krví zbrocená zábava.“

Pokud jste tedy fanoušky Warhammeru a čirou náhodou tenhle povedený kousek ještě nehrajete, utíkejte to napravit. Warhammer: Vermintide 2 navíc až do 11. března pořídíte s šedesátiprocentní slevou.

Nejnovější články