Zahrajte si nikdy nevydanou kampaň The Dam pro Left 4 Dead
zdroj: tisková zpráva

Zahrajte si nikdy nevydanou kampaň The Dam pro Left 4 Dead

7. 11. 2016 10:57 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Skoro by se chtělo říct, že poté, co Turtle Rock Studios skončili s prací na Evolve, nemají co dělat, a tak z nudy vydávají přídavek pro Left 4 Dead. Jde o nikdy nevydanou a nedokončenou kampaň pro kooperativní střílečku Left 4 Dead s názvem The Dam, která vás zavede do lokace, kde dominuje přehrada.

Společně s kampaní je v balíčku i dvojice nikdy nevydaných survival map. A protože jde o nedokončený obsah, je plný technických chyb. Vlastně jde o tzv. grey box, ve kterém chybí některé prvky z plné hry. Projít se však kampaň dá od začátku do konce, jak naznačuje mapa níže.

Na stránkách, kde najdete mapu a také odkaz ke stažení, je soupis chyb a chybějících funkcí. Důvodem je, že kampaň neobsahuje některé pozdější změny v kódu hry. Třeba oheň, kouř a výbuchy nespouští v hangárech panickou reakci, jeden most nezničíte explozí a výtahy jsou sice plně funkční, ale jsou neviditelné a nefunguje v nich kolize se zdí.

ruralcampaign_sm zdroj: tisková zpráva

Jedna z vychytávek kampaně je, že pro tým je lepší se v jedné fázi rozdělit, což v původní hře byla spíš cesta do pekel. Instalace je velmi snadná, stáhnete si .vpk soubor a buď jej automaticky nainstalujete jeho spuštěním, nebo jej rozbalíte a obsah nakopírujete do složky addons v adresáři s hrou. Aktuálně nefunguje odkaz na stažení z uvedených stránek, ale kopie souboru je k dispozici i na Google Drive.

Nejnovější články