Zahrajte si Pac-Mana v ulicích vašeho města
zdroj: tisková zpráva

Zahrajte si Pac-Mana v ulicích vašeho města

31. 3. 2015 18:00 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Nemusím snad připomínat, co je zítra za den. Možná už máte připravený nějaký aprílový vtípek na známé, rodinu a kamarády, kterým je zítra rozsekáte. A můžete si být jistí, že někdo jiný má připravený vtípek na vás. My pro vás na Games žádný aprílový vtip nechystáme, protože jsme suchaři, takže můžeme maximálně informovat o aprílech někoho jiného - třeba Googlu, který nabízí ve svých mapách možnost zahrát si Pac-Mana v ulicích vašeho města.

Stačí si v google mapách najít libovolné město, ideálně s hustší a vzájemně propojenou sítí ulic a silnic, a zapnout v levém dolním rohu Pac-Man mód. Uvidíte sami, co se stane...

Těžko říci, jestli si Pac-Mana na výseči reálné mapy můžeme zahrát jenom dnes a zítra, nebo bude fungovat delší dobu, ale spíš si myslím, že jde o dočasnou aprílovou taškařici. Povedenou, nutno dodat, protože nemate, ale pobaví. Zítra to samozřejmě bude s náloží aprílových vtipů mnohem horší - co do množství i kvality. Ale snad něco hezkého, milého, zábavného a zároveň neškodného z herního světa přeci jenom vyleze.

Nejnovější články