Západní frontu Verdunu vystřídá východní fronta Tannenbergu
zdroj: tisková zpráva

Západní frontu Verdunu vystřídá východní fronta Tannenbergu

24. 5. 2017 18:15 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Dva roky uběhly od vydání prvoválečné multiplayerové střílečky Verdun. V herním světě stále velice neotřelé téma si našlo velkou spoustu fanoušků i díky realistickému pojetí krutých bitev, které ale odradilo většinu běžných hráčů právě svojí obtížností. Kdo zůstal, a samozřejmě všichni nově příchozí, se může těšit na nový díl herní série z let 1914-1918, který opět nese jednoslovný název významné bitvy – Tannenberg.

Tannenberg je samostatně hratelné rozšíření původní hry, což znamená, že původní Verdun k hraní vůbec nepotřebujete. Obě hry ale sdílejí herní systém, díky kterému se veteráni budou cítit jako doma. Bitevní pole se přesunulo ze západní fonty na východní, kde se budete přetahovat o hranice ruské říše.

zdroj: Archiv

Prostředí je samozřejmě inspirováno bitvou u Tannenbergu a má nabídnout pohled do méně známých zákoutí první světové války. Zdejší válka byla mnohem rychlejší než ta zákopová na západní frontě, což si vyžádalo začlenění nového módu s podporou hry až 64 hráčů. Zkrátka budete víc běhat, ne jen tiše vyčkávat za palisádami. A aby lokace nepůsobily prázdně, je třeba je zaplnit. Blátivá prostranství Verdunu střídají četná jezera, husté lesy a zasněžené pláně.

Jinak se můžete těšit na do detailu propracované a historicky přesné zbraně všeho druhu, stejně jako vojenské uniformy všech zúčastněných stran. Tannenberg vyjde ještě letos na Steamu.

Nejnovější články