Závodní Grip vzpomíná na hektickou a olovem plýtvající Rollcage
zdroj: tisková zpráva

Závodní Grip vzpomíná na hektickou a olovem plýtvající Rollcage

9. 7. 2015 16:30 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Pokud ještě patříte mezi pamětníky závodní akce Rollcage a pokud navíc na tuto futuristickou závodní akci se spoustou střílení máte hezké vzpomínky, dávejte pozor – nezávislé studio Caged Element představuje titul Grip. Ten míří do Steam Greenlight a v létě také vývojáři spustí crowdfundingovou kampaň. Grip zavede hráče do vzdálených světů a kromě závodění půjde opět také o souboj s protivníky – tratě budou poseté power-upy a ty budou mít pro vaše soupeře podobu často přímo smrtící.

Jen u Greenlightu tedy nezůstane – na videu a v obrázcích uvedených níže dvojice vývojářů představuje prototyp hry, kterou by rádi během léta podpořili v rámci kickstarterové kampaně. Tou chtějí nalákat hráče na závody v rychlostech dosahující až 700 km/h a na různorodé planety představující zničitelné prostředí.

Chybět samozřejmě nesmí nabušený soundtrack a koneckonců ani explozivní arzenál, který vám zajistí převahu nad nepřáteli. Tedy když se vám s ním bude dařit. Mrkněte na trailer a udělejte si obrázek sami – hra běží na technologii Unreal Engine 4 a už v prototypu vypadá čile k světu. Pro bližší informace také můžete zavítat na oficiální webové stránky projektu.

zdroj: Archiv

Nejnovější články