Závodní hra The Crew 2 se vrací do USA a rozšíří svůj záběr o letadla, motorky a čluny
zdroj: tisková zpráva

Závodní hra The Crew 2 se vrací do USA a rozšíří svůj záběr o letadla, motorky a čluny

13. 6. 2017 15:03 | Novinky | autor: Adam Homola |

Závodní hry The CrewDriveclub měly posunout žánr závodních her kupředu. Obě hry vyšly před koncem roku 2014 a těžko říct, jestli se jim podařilo původní záměr naplnit. Driveclubu spíš ne, protože pokračování se momentálně nechystá a studio Evolution Studios už neexistuje. Naproti tomu se závodní open world od Ubisoftu vrací s druhým dílem, přestože jednička u hráčů ani kritiky moc nebodovala. V The Crew 2 zavítáte opět do Ameriky, ale tentokrát už nebudete závodit pouze v automobilech.

Vedle různých aut budete brázdit Ameriku na motorkách (které se už do jisté míry objevily v datadisku Wild Run), v člunech a v letadlech. Navíc to bude trošku jiná Amerika, než jakou ji znáte z prvního dílu.

Tvůrci jednak sází na „nonstop soupeření“ s ostatními hráči a neustálé objevování nových míst. A nová vozidla také vyžadují nový přístup k tvorbě tratí, které budou rozeseté opravdu všude. Jednou můžete závodit s auty na střechách budov v New Yorku, jindy zase s rychlými čluny v klikatých zatáčkách na Mississippi.

zdroj: Archiv

Užijete si taky Grand Canyonu, zasněžených hor, Mount Rushmore a dalších ikonických lokací. Podobně jako například ve Steep si i v The Crew 2 můžete velmi jednoduše a takřka bezprostředně přepínat mezi jednotlivými vozidly. Z letadla tak můžete během pár vteřin přesedlat na člun, a to bez nutnosti přehrabovat se ve změti menu, zaletět někam na letiště nebo snad vypínat hru. Všechno by mělo být provázané, plynulé a okamžité.

To samé platí o soupeření s ostatními hráči. Ve videu je ostatně k nahlédnutí bodový systém, který vás ohodnocuje za spoustu činností a je na vás, jak moc se jím necháte řídit a využijete jej ke svému prospěchu, nebo si prostě poletíte tam, kam se vám zamane.

zdroj: Archiv

Ve hře se setkáte se třemi kategoriemi závodníků: s pouličními závodníky, profesionálními závodníky, experty přes off-road a nakonec i s freestylery. Každý typ závodníků má svoji vlastní kulturu, styl a sadu disciplín, a jak už asi tušíte, vaším konečným cílem je stát se šampionem ve všech.

Každá sorta závodníka má navíc své vlastní unikátní velitelství, kde se můžete setkávat s ostatními hráči, ale hlavně v nich můžete svá vozidla kupovat, sbírat a upravovat.

The Crew 2 vyjde na PC, PlayStation 4 a Xbox One v prvních měsících příštího roku.

Nejnovější články