Závodní motorky z MotoGP letos míří i na PlayStation 4
zdroj: tisková zpráva

Závodní motorky z MotoGP letos míří i na PlayStation 4

10. 3. 2014 14:22 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Jako každý rok přichází motocyklistické závody MotoGP, ovšem tentokrát se italští Milestone vytasili s novou platformou. Je to poměrně logické, s příchodem nové generace konzolí se celá série také posunuje dál a tak se MotoGP 14 objeví i na PlayStation 4. Je ovšem zajímavé, že v celé škále platforem nápadně chybí Xbox One.

Andrea Basilio z Milestone říká: „MotoGP 14 a jeho vývoj na PlayStation 4 představuje důležitý krok pro celý videoherní svět na dvou kolech. S MotoGP 13 jsme vybudovali základy toho, co – společně s komunitou – od hratelnosti a fyzikálních vlastností chceme. Tato nová kapitola nám představí několik novinek, jež v budoucích měsících poodhalíme.“

To, že přechod na novou generaci konzolí je pro Milestone důležitý ostatně podtrhuje i teaser. Prostě celé tohle motocyklové řádění by mělo vypadat lépe a být promakanější. Zároveň ale Milestone chytře neopouštějí ani svou pracně vybudovanou hráčskou základnu na PC a minulé konzolové generaci. V červnu tak MotoGP 14 vyjde na PC, PS3, PS4, PS Vita a X360.

...

Nejnovější články