Že by konečně zábavné dolování? EVE Online se rozrostla o rozšíření Lifeblood
zdroj: tisková zpráva

Že by konečně zábavné dolování? EVE Online se rozrostla o rozšíření Lifeblood

26. 10. 2017 14:50 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Nechovám žádné větší naděje, že bych někdy našel čas nebo vůli pustit se do grandiózního vesmírného MMO dobrodružství EVE Online, navzdory přechodu na model free-to-play a úžasným příběhům, které píšou její vytrvalí hráči. Možná kdybych někdy ztroskotal na osamělém ostrově se skvělým připojením k internetu… Třeba do té doby ještě vyjde pár velkých rozšíření jako Lifeblood. To se objevilo předevčírem a přidává celou spoustu prvků, které by dohromady měly například zatraktivnit těžbu a zjednodušit přístup ke kvalitnímu PvE obsahu.

Kdyby proběhla celogalaktická anketa o nejzábavnější vesmírnou aktivitu, dolování by se určitě umístilo mimo stupně vítězů, daleko za střílením obřích brouků, utíkáním před Vetřelcem a hledáním přestárlého Luka Skywalkera. Ale díky novým rafineriím značky Upwell by přece jen mohlo atakovat aspoň první desítku. Díky těmto stanicím totiž můžete doslova ustřelit kus minerálně bohatého měsíce a následně ho roztříštit na malé fragmenty, aby vznikl nový asteroidový pás.

Že vám to nestačí? Potřebujete víc (střílím od boku) mědi, křemíku nebo železa? Zkuste nový mód Resource Wars. V něm se jeden tým snaží naložit co nejvíc surovin a uniknout s nimi pryč, zatímco se brání neustálým útokům pirátských nájezdníků. A když už jsme u pirátů, ti se vydávají i do kdysi bezpečných prostor vesmíru, odkud je musíte vyhnat v obřích bitvách zahrnujících celé flotily.

zdroj: Archiv

Péče se dostalo i lodím. Fregaty, torpédoborce a křižníky byly vybalancovány, aby se zajistila vyrovnaná soutěž (a aby se kocábky méně nakláněly ze strany na stranu). Vesmírným vakuem připlavala i docela nová vozítka, konkrétně lodě třídy Kajman, Kareta a Komodo. A kdybyste si je chtěli vyzkoušet v boji proti AI, můžete se teď díky novému nástroji The Agency rychle a bezpečně dostat k různým PvE akcím.

Kromě toho update, který je pro všechny hráče zdarma, přinese různé opravy a drobnosti, které tvůrcům až tak moc nestojí za řeč, ale stejně by vydaly na stránky a stránky poznámek. Chcete-li si to všechno vyzkoušet sami, zamiřte na oficiální stránky a přihlaste se. Bude vás to stát jenom čas.

Nejnovější články