Ze slepé koleje vyjíždí další vlakový tycoon Railroad Corporation
zdroj: tisková zpráva

Ze slepé koleje vyjíždí další vlakový tycoon Railroad Corporation

19. 11. 2018 14:39 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Stále oblíbený žánr tycoonů se dočkává dalších a dalších vlakových strategií. Upřímně obdivuji jejich tvůrce, že se nebojí jít na tak přeplněný trh s další, jen trošku jinou, variací na legendární Railroad Tycoon. Nedávno vyšla vesměs povedená Railway Empire, v Čechách se pracuje na Mashinkách, a nyní se hlásí ke slovu novinka Railroad Corporation od tvůrců Bounty Train.

Co si budeme povídat. Na první i druhý pohled neuvidíte nic, co jste dosud ještě neviděli. To ale neznamená, že by Railroad Corporation nebyla zajímavá hra. Opět se vydáváte do Severní Ameriky v 19. století, zlatého věku páry. Opět propojíte zatím chudá města železnicí a zasloužíte se tak o jejich postupný rozvoj.

Railroad Corporation slibuje historicky věrné lokomotivy, které si odemykáte pomocí vývojového stromu. Čeká vás přemosťování řek i provrtávání hor, ale dojde i na byznys stránku. Půjde vám o vlastní vliv ve městech, nákup nových pozemků, obchodování na burze, a zavítáte i do politiky.

Zda se díky vývoji podíváte do současnosti a zda vás při té cestě postihnou nějaké zajímavé události je nyní zahaleno tajemstvím. Tvůrci se na konto hry moc nerozpovídali, ale naštěstí potvrdili možnost hrát úplně o samotě, proti AI, nebo živým hráčům. Railroad Corporation vyjde z kraje příštího roku na Steamu.

zdroj: Archiv

Nejnovější články