Zima do leteckého simulátoru Bomber Crew přifoukla novou minikampaň a svetry
zdroj: tisková zpráva

Zima do leteckého simulátoru Bomber Crew přifoukla novou minikampaň a svetry

19. 12. 2017 16:21 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Mezi podzimní překvapení musím osobně zařadit nenápadnou indie hru Bomber Crew. Trojrozměrné FTL zasazené do prostředí druhé světové války zaujalo především svou komplexností, důrazem na detail a managementem posádky. U nás si vysloužilo slušnou sedmičku a jeho tvůrci se s blížícími se Vánoci rozhodli vydat update, nové DLC, soundtrack a season pass.

Nejzajímavější obsah v sobě celkem nepřekvapivě ukrývá placené DLC Secret Weapons. To vás zavede do víru skutečné historické události, takzvané Operace Argument, též známé jako Velký týden. Ve dnech 19.-25. února v roce 1944 vysílala americká armáda své letouny s cílem bombardovat německé výrobny letadel.

To bude i vaším cílem, a rozhodně nepůjde o lehký úkol. Pokud vám obtížnost původní Bomber Crew přišla až moc přehnaná, na Secret Weapons radši rovnou zapomeňte. Zde vás totiž čekají nová německá esa, která se nenechají hned tak zahnat, možná i proto, že jim záda kryje experimentální stíhač.

Bomber Crew zdroj: tisková zpráva

Na nové nepřátele, kteří vás budou obtěžovat v kratičkém příběhu, vyzrajete novou střílnou osazenou 20milimetrovým kanónem, naváděnými střelami a dalšími novými hračkami. Ale kromě Němců vás slušně potrápí i zimní počasí, proti kterému vás v ne moc dobře utěsněném letadle ochrání leda tak zimní kombinéza s palčáky.

DLC Secret Weapons je doprovázeno updatem, který zrychluje zaměřování cílů, přidává vylepšení s neomezenou municí, indikátor nízkého stavu paliva, a jak posádku, tak i její letadlo navléká do vánočních svetrů.

Třešničkou na dortu je možnost zakoupit si oficiální soundtrack a nově i season pass, který v sobě zahrnuje veškerý dosud vydaný obsah (Secret Weapons, soundtrack, fešné skiny) a i ten budoucí (neoznámené DLC, historické skiny, exkluzivní skiny). Všechno naleznete na kartě hry Bomber Crew na Steamu.

Bomber Crew zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články