Zklamalo vás The Bard’s Tale 4? Počkejte si na Director's Cut
zdroj: tisková zpráva

Zklamalo vás The Bard’s Tale 4? Počkejte si na Director's Cut

19. 2. 2019 11:42 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Pokračování kultovních RPG z osmdesátých let The Bard’s Tale 4: Barrows Deep se loni nedočkalo tak nadšených ohlasů, jak by studio inXile možná čekalo. Pokud patříte k té části fanouškovské základny, kterou dungeon crawler spíše zklamal, ale přesto zaujal, možná si budete chtít počkat na update 2.0. Tvůrcům totiž trochu nabobtnal pod rukama, takže po vydání přemění vaši hru na verzi Director’s Cut.

„Update bude obsahovat několik nových mechanik, dříve slibované DLC a vylepšení herního enginu, což nám hru pomůže dále optimalizovat,“ píše na Kickstarteru komunitní manažer inXile Paul Marzagalli. V Director’s Cutu se tak můžete těšit na nový dungeon s příběhovou linií a originálními typy nepřátel.

To ale není všechno, chybět nemůžou ani další druhy mistrovského vybavení a zbraní vykovaných trpaslíky. Dále jsou tu kosmetické věci jako nové portréty postav nebo trochu lepší grafika.

Update pokryje i čistě funkční záležitosti, díky změnám v enginu by hra měla být stabilnější a umožnit lepší výkon. Nějakých vylepšení se dočká i z hlediska světových lokalizací a balancování soubojů, ekonomiky a schopností hrdinů. Přibude také filtrování v inventáři a možnost přeskakovat hádanky, které se vám nedaří vyřešit. 

zdroj: Archiv

Director’s Cut pro The Bard’s Tale 4: Barrows Deep by měl vyjít někdy během června. Pokud si ovšem brousíte drápky na připravovanou verzi pro Mac nebo Linux, zase je na chvíli zatáhněte. Aby si inXile ušetřili práci se simultánním vývojem několika různých buildů, plánují je vydat všechny najednou spolu s Director’s Cutem.

Nejnovější články