Zkontrolujte si, kdy a na čem rozchodíte počítačovou verzi Destiny 2
zdroj: tisková zpráva

Zkontrolujte si, kdy a na čem rozchodíte počítačovou verzi Destiny 2

13. 10. 2017 15:00 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Zatímco majitelé PlayStation 4 a Xbox One se už déle jak měsíc prohánějí po úžasném vesmíru v Destiny 2, těm s PC nezbývá než ještě nějakou dobu ohryzávat monitory a sledovat ostatní, jak se skvěle baví. PC verze vychází za 11 dní a díky Bungie blogu si můžete zkontrolovat, zda je váš počítač připravený po hardwarové stránce.

Destiny 2 si vede výborně u kritiků po celém světě, kteří se společnými silami postarali o skvělé hodnocení 85 % na Metacritic. U nás si od Dana odnesla dokonce devítku! Vychytala zkrátka všechny mouchy předchůdce, je krásná na pohled a je radost ji hrát. Dan si pochvaluje i vyprávění příběhu a dobře zvládnuté spojení FPS s RPG a MMO. Dvojka zkrátka předčila svého předchůdce ve všech ohledech, ale více o tom už v samotné recenzi.

zdroj: Vlastní

Zatím neznáme přesná čísla, ale teprve tři dny po vydání na konzolích se Bungie na Twitteru pochlubilo se zprávou: „Děkujeme vám, Strážci! V Destiny 2 je právě teď 1.2 milionu souběžně hrajících hráčů,“ což rozhodně není špatné. Je otázka, zda během uplynulého měsíce došlo k nárůstu nebo poklesu, ale v každém případě se bavíme o úspěchu. Bude zajímavé sledovat, co s čísly udělá příchod PC verze. Jak vám pošlape se můžete podívat po rozkliknutí obrázku níže, kde najdete minimální a doporučené HW nároky.

Destiny 2 HW nároky zdroj: tisková zpráva

PC verze 24. října po celém světě v jednotný čas, jenže znáte časová pásma. Každý kout světa to zastihne v jinou denní dobu a jak znázorňuje ilustrativní mapka výše, vyvázli jsme z toho prakticky nejlépe. Dorazíte po práci či po škole domů, dáte stahovat a pokud to servery vydrží, patří večerní prime time Destiny 2.

Destiny 2 PC Launch zdroj: tisková zpráva


Nejnovější články