Zombie akce Deadlight v Director's Cut edici zamíří i na konzole
zdroj: tisková zpráva

Zombie akce Deadlight v Director's Cut edici zamíří i na konzole

22. 3. 2016 14:15 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Deadlight není sice nikterak obsáhlou hrou, jedno jí však nelze upřít – její atmosféra a propracovanost oslovila velké množství hráčů. A pokud jste ještě neměli tu čest, již takřka čtyři roky starý titul za pomocí Director's Cut edice vydavatel Deep Silver znovu oživil. Nová edice přinese řadu úprav a dorazí kromě PC i na PS4 a Xbox One.

Příběh hry přenese hráče do roku 1986, kdy se introvertní hrdina Randall Wayne snaží dostat zpět ke svým blízkým napříč zbytky Seattlu, který zdevastovaly hordy zombií. Hratelnost se neopírá pouze o řadu akčních sekvencí, ale často se přiklání k tichému, opatrnému zápasu o život. Deadlight je zkrátka zástupcem survival žánru, ve kterém je každý náboj cenný a kde útok nemusí být jasnou odpovědí na veškeré vzniklé situace.

Deadlight: Director's Cut přinese pochopitelně veškerý dosavadní obsah, navrch však autoři přidávají nové animace, vylepšenou grafickou stránku s podporou vyšších rozlišení (konzolové verze poběží v rozlišení 1080p), optimalizované ovládání a navrch také jeden nový herní režim – Survival Arena.

Ten nabídne dosud největší výzvu a půjde především o zábavu pro ty hráče, kterým kampaň již nemá co nabídnout. Vylepšená edice vyjde 21. června, stát bude 20 dolarů a pokud jste se hrou dosud neměli zkušenosti, blíže si ji nechte přiblížit v naši recenzi

zdroj: youtube.com

Nejnovější články