Zúčastněte se speciálního "rozlučkového" Fight Clubu v pražských Holešovicích
zdroj: Vlastní foto autora

Zúčastněte se speciálního "rozlučkového" Fight Clubu v pražských Holešovicích

18. 7. 2018 11:14 | Novinky | autor: Redakce Games.cz |

Něco končí, něco začíná, jak zpívá náš nejmenovaný kolega ve své nejmenované kapele. Jiného kolegu ale jmenovat musíme: dlouholetý šéfredaktor Games.cz Petr Poláček vyráží po osmi letech práce pro Tiscali Media za další kariérní štací a pro nás je to perfektní záminka uspořádat speciální podcastovou trachtaci!

Vše vypukne ve středu 18. července v prostorách Jack Daniels Musician Factory - Studio, kde na vás chystáme lehce netradiční živý podcast za účasti řady hostů. Čestné křeslo bude patřit Petrovi, ale vedle něj se můžete těšit na další známé tváře ze staré i mladé herní gardy.

Brány studia se otevřou v 19:30 a vstup je zdarma, ale vzhledem k omezené kapacitě sálu doporučujeme si místo pojistit přihlášením u facebookové události, případně prostřednictvím tradičního e-mailu.

Pozor – podcast nebude vysílán online, ale o jeho záznam samozřejmě nepřijdete. Na oficiální program pak naváže neformální posezení v jedné z přilehlých občerstvoven, takže neváhejte využít příležitosti nám promluvit do duše nebo něco vytmavit nad sklenkou dobrého piva či lima.

Nejnovější články