Zvířecí adventura Shelter pokračuje třetím dílem se slony
zdroj: tisková zpráva

Zvířecí adventura Shelter pokračuje třetím dílem se slony

2. 4. 2019 14:35 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

První dva díly zvířecích dobrodružství Shelter u kritiků moc nezabodovaly, ale zjevně se líbí hráčům, což indie studiu Might and Delight stačí jako důvod pokračovat. Po jezevci z prvního dílu a rysovi z druhého se v Shelter 3 stáváte opatrovnickou slonicí.

Shelter 3 bude trochu jiná hra než předchůdci. V těch jste totiž byli jedna rodina. Hráli jste za hlavu rodu a dávali pozor na své potomky, které jste chránili před predátory a jimž jste sháněli potravu. To samé vás samozřejmě čeká i v dalším pokračování, ale tentokrát nejste odloučeni od světa, nýbrž jste součástí stáda. Které je odloučené od světa...

„Chtěli jsme prozkoumat, jak zvířata společně fungují ve větších než rodinných uskupeních, co se socializování a hierarchie týče,“ říká jeden z tvůrců Anders Westin. Už tedy neberete ohledy jen na svá slůňata, ale i na ostatní členy komunity.

zdroj: Archiv

Jak budete procházet poklidnou krajinou ve velmi pomalém tempu, budete si dávat pozor na tygry ukryté ve vysoké trávě a krokodýly v řekách, u kterých se musíte napojit nebo je přebrodit. A opět je to celé zabalené do nevšední grafiky.

Shelter 3 má před sebou ještě dlouhý vývoj, jelikož vyjde na PC až někdy v příštím roce. Máte tak dost času oprášit jezevce i rysa.

Nejnovější články