Pagan Online

Pagan Online

Články

Je tady ambiciozní srbská onlinovka Pagan Online

Her z žánru definovaného Diablem je čím dál víc. Ale jen v některých případech se tvůrcům podaří udeřit hřebíček na hlavičku stejně jako to udělal zakladatel žánru. Bude Pagan Online dalším z řady zapomenutých pokusů, nebo jedna z mála vydařených diablovek, u kterých probdíme noci? Hra už vyšla a recenze na sebe snad nenechají dlouho čekat.

Akční RPG Pagan Online vyjde hned po Gamescomu

Asi nejpřekvapivější hrou, kterou můžete v portfoliu Wargamingu najít, je Pagan Online. Nejde o žádné World of něco, neřeže se zde 15 a 15 hráčů na obsáhlých mapách, nelítají zde reálné peníze za odemykání nového obsahu. Vůbec to do jejich portfolia nesedí, ale je hezké, že se společnost nechce profilovat jen jako tvůrce multiplayerových her s milionovými měsíčními výdělky. Pagan Online je totiž singleplayerová kooperativní řež ve stylu Diabla.

Zahráli jsme si akční Pagan Online. Bude konkurencí Diablu III?

Když Wargaming oznámil svůj nový titul Pagan Online, byli jsme v redakci překvapení. Přece jen jde o značný odklon od zajetých kolejí „World of ...“ a žánru MMO bitev. Velkou změnou je to ostatně i pro srbské studio Mad Head Games, které se proslavilo casual hrami se skrytými objekty. Jak pod jejich taktovkou aktuálně vypadá Pagan Online, hack and slash RPG říznuté slovanskou mytologií, jsem se byl podívat přímo v centrále vývoje v Bělehradu.

Pagan Online od Wargamingu nezapře inspiraci Diablem

Wargaming před měsícem oznámil akční RPG Pagan Online, které se v jeho portfoliu silně vymyká z normálu. Nejde o další historický „World of“ titul, ale čistokrevné fantasy z předkřesťanské éry spadající do žánru diablovek. Novinka se představuje v pohybu, a kdo si při sledování záběrů nevzpomene na Diablo nebo Torchlight, ten je nehrál.

Wargaming oznámil izometrické akční RPG Pagan Online

Společnost stojící za slavnou onlinovkou World of Tanks novými značkami zrovna neoplývá. Když už se dozvíme o něčem novém, jde zpravidla o jinou verzi některé z „World of“ her nebo jejich update. Dnes ale překvapuje úplně novou značkou, která se navíc poměrně vymyká jejímu portfoliu. Pagan Online je totiž izometrické akční RPG, neboli diablovka.

Bleskovky

  • 8. 7. 2020 - Pagan Online nepůjde měsíc koupit, poté přijde o multiplayer

Hodnocení
GAMES.cz
4/10
Datum recenze:
3. října 2019
Recenze