Party Hard 2

Party Hard 2

Články

Vychází Party Hard 2 – pokračování simulátoru kaziče zábavy

Milovníci nekorektních her s nekorektním humorem by měli zbystřit. Na Steamu totiž přistálo pokračování brutálního vyvražďování „nevinných“ tanečníků Party Hard 2. Je načase zatočit s příliš hlučným sousedem tím nejvynalézavějším způsobem. Je libo plamenomet ze spreje a zapalovače, nebo snad narychlo vytvořenou sloučeninu žíravé kyseliny?

Vyzkoušejte si, jak moc se může zvrhnout vánoční večírek v alfě Party Hard 2

Jen si to představte. Celý rok makáte jako šroub od nevidím do nevidím, a jediné, co za to na oplátku očekáváte, jsou vánoční prémie. Jenže váš bohatý šéf je jiného názoru a v podstatě za vaše právoplatné peníze uspořádá večírek pro všechny. Ten šmejd. Nu což, chopíte se nože a svou nelibost hezky vysvětlíte každému jednotlivci na party. Samozřejmě jen ve hře, prosím. Nyní zdarma ve vánoční alfa verzi.

Vyzkoušejte alfaverzi Party Hard 2, kde musíte vyvraždit otravné návštěvníky nočního klubu

Musím říct, že hlavní hrdina/padouch chystané Party Hard 2 je na poměry šílených psychopatů docela mazaný. Lstivost a vychytralost nejsou vlastnosti, které byste čekali od chlapíka, který se kvůli nevyplaceným vánočním bonusům rozhodl vyvraždit firemní párty. Ale právě lišácké umisťování výbušných kanystrů, opatrné plížení a schovávání těl do popelnic povedou k úspěchu, stejně jako zaječí instinkt při zdrhání před policií. Jednu takovou vražednou misi si můžete prohlédnout na prvních záběrech z alfaverze, kterou si rovnou můžete sami stáhnout na této adrese.

Party Hard 2 je opět jeden velký masakr na večírku

Příběh Party Hard 2 se odehrává deset let po první hře. Tehdejší Party Killer zmizel ze světa a vy hrajete za nového zabijáka. Impulz k vyvraždění vánočního večírku mu dala nespravedlnost v podobě nevyplacených vánočních bonusů. Takže nasadí masku, vezme nůž a jde na firemní party rozdávat vlastní bonusy. Takže ani tentokrát není námět o nic kontroverznější.