Fight Club #103 HD: Zápisky ze studia
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #103 HD: Zápisky ze studia

10. 11. 2012 10:04 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Zatímco duo českých vývojářů z Bohemky bručí už dva měsíce (?!) v řecké base a čeká na soud (nezapomeňte a podpořte je), my si v Praze natáčíme podcasty a ještě stále ladíme jejich podobu ve studiu PlayZone. Pro 103. Klub Rváčů jsme experimentálně šoupli pohovky do nové polohy, za což se nám karma odvděčila pádem serverů Tiscali a nefunkčním chatem u podcastu. Když se daří, tak se daří...

Na samotné natáčení to ale vliv nemělo, takže tentokrát jsme bez hosta a v klasické sestavě zepsuli všechny moderní válečné střílečky v čele s Medal of Honor: Warfighter, zamysleli se nad tím jestli vývoj her není předražený, zdrbli v rychlosti akční RPG Mars: War Logs a zasnili se nad projektem Dreamfall: Chapters. Pokud nás při všem tom mudrcování nutně potřebujete vidět na vlastní oči a nestačím vám audio, tak si poslužte na videu, které se povaluje někde okolo. A čao zase za týden.

Jestli si pustíte stream tady v textu nebo v podcastové sekci, je nám upřímně jedno. Stejně uslyšíte to samé. Pokud nám k podcastu chcete něco říci, můžete samozřejmě do diskuse pod tímto článkem, ale mnohem raději budeme, když použijte dedikovanou diskusi nebo Fight Club stránku na Facebooku. Děkujeme.

Nejnovější články