Fight Club #145: Otázky Petra Bulíře
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #145: Otázky Petra Bulíře

6. 9. 2013 17:35 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Petra Bulíře, starého pardála z Levelu a PlayStation Magazínu, jsme u nás naposledy měli během noční tiskové konference Sony na E3 a byl nejvyšší čas na to, aby svým břitkým úsudkem rozčísl naše poklidné diskuse znovu. Proto jsme ho pozvali jako hosta do Fight Clubu #145, kde se probírala následující témata.

Snažili jsme se z Petra dostat, proč se mu tak líbí Rayman Legends (a proč většina indie her podle něj nestojí za zlámanou grešli), znovu jsme se podívali na zoubek záběrům z Dead Rising 3, mírně jsme se zaradovali nad nezvyklým ohlášením nového Homeworldu a prohrabali jsme se ve spekulacích o tom, že Sony připravuje své vlastní VR brýle. Došlo i na dotazy, soutěž a další nezbytnosti, které už si ale překontrolujte sami na záznamu v článku. Kdybyste potřebovali audiozáznam Fight Clubu #145, tak ho najdete za tímto odkazem.

...

Pokud nám k podcastu chcete něco říci, můžete samozřejmě do diskuse pod tímto článkem, ale mnohem raději budeme, když použijte dedikovanou diskusi nebo Fight Club stránku na Facebooku. Děkujeme.

Nejnovější články