Fight Club #155 HD: BlizzCon s Adamem
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #155 HD: BlizzCon s Adamem

16. 11. 2013 15:00 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Letošní BlizzCon přinesl celou řadu zajímavých informací a oznámení, která jsme si ve Fight Clubu #155 jedno po druhém probrali s redakčním specialistou na všechno okolo Blizzardu. Po delší době mezi nás zavítal Adam, s nímž jsme si povídali o novém datadisku pro World of Warcraft, mobě Heroes of the Storm, ale i o novinkách okolo Warcraft filmu.

Aby nebyl Fight Club #155 příliš jednotvárný, povídali jsme si v druhé části o novém obsahu pro skvělou strategii FTL, představili jsme stylovou hororovku White Night a zmínili jsme rovněž otevření Humble Bundle obchodu. Došlo též na dotazy, soutěž o kartičky Assassin's Creed IV a další nezbytnosti, které už si ale překontrolujte sami na záznamu v článku. Kdybyste potřebovali audiozáznam Fight Clubu #155, tak ho najdete za tímto odkazem.

...

Fight Club #155 můžete sledovat též na našem YouTube kanálu. Pokud nám k podcastu chcete něco říci, můžete samozřejmě do diskuse pod tímto článkem, ale mnohem raději budeme, když použijte dedikovanou diskusi nebo Fight Club stránku na Facebooku. Děkujeme.

Nejnovější články