Fight Club #159 HD: PS4 pod lupou a závody v Gran Turismo 6
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #159 HD: PS4 pod lupou a závody v Gran Turismo 6

13. 12. 2013 15:15 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Dnes o půlnoci se začala prodávat konzole PlayStation 4 v České republice i na Slovensku, což byla ideální příležitost, abychom si o novém stroji obšírně popovídali v našem Fight Clubu. Kvůli technickým problémům jsme natáčení FC #159 nevysílali živě v přímém přenosu a nabízíme vám nyní audio i videozáznam, který ovšem nezačíná pohádkami o PS4. Úvodní půlhodinka podcastu patří Gran Turismo 6 a hostům, kteří si o hře přišli popovídat. A nejenom o ní.

Vašek Rybář si od Pavla půjčil roli moderátora, aby vyzpovídal účastníka anglického finále letošní GT Academy Petra Doležala a šéfredaktora magazínu Faster a webu iFaster Jakuba Rejlka. Na úvod vám oba dva předvedli na sestříhaném záznamu své jezdecké umění v reálu, aby pak své schopnosti předvedli virtuálně v Gran Turismo 6. Samozřejmě se ale podělili i o své dojmy ze hry a z průběhu GT Academy. 

Závodní půlhodinku pak vystřídala debata o PlayStation 4, které už se účastnili vedle Vaška i Petr, Pavel a náš pravidelný host Honza Olejník. PS4 jsme probrali od hardwaru až po software. Krom jiného uvidíte, jak dlouho trvá instalace hry, jak vypadá na PS4 služba PlayStation Network, jak si rozumíme s novým ovladačem atd.

Ani v tomto speciálním Fight Clubu jsme nezapomněli na soutěž, tentokrát můžete vyhrát speciální novinářskou edici Gran Turismo 6. Podmínky se dozvíte, když si podcast pustíte. Kdybyste potřebovali audiozáznam Fight Clubu #159, tak ho najdete za tímto odkazem.

...

Fight Club #159 můžete sledovat též na našem YouTube kanálu. Pokud nám k podcastu chcete něco říci, můžete samozřejmě do diskuse pod tímto článkem, ale mnohem raději budeme, když použijte dedikovanou diskusi nebo Fight Club stránku na Facebooku. Děkujeme.

Nejnovější články