Fight Club #179 HD: LEVEL UP!
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #179 HD: LEVEL UP!

17. 5. 2014 12:00 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Termín přímého přenosu natáčení Fight Clubu #179 se sice kryl se zápasem českých hokejistů proti Itálii, ale ani to nám nemohlo zabránit, abychom si na hodinku sedli a probrali nejdůležitější události ze světa her za uplynýlý týden. Spolu s Pavlem Dobrovským se ve 179. díle Fight Clubu překřikovali Martin Bach, Lukáš Grygar a Petr Poláček a řeč byla mimo jiné i o plánovaném prodeji Xbox One bez kinectu.

Stačil necelý rok a z konzole Xbox One, jak byla oznámená loni E3, nezbylo skoro nic. Microsoft tento týden ohlásil levnější verzi konzole bez kinectu, která se tak cenově srovná s PS4. O tom, jaký čert může za tímto rozhodnutím stát, a jak na něj reagoval herní svět, jsme se rozpovídali hned v úvodu 179. Fight Clubu.

Nezůstali jsme ale jen u konzolí - pustili jsme se do rozboru nepovedené kampaně Outcast HD, která se na Kickstarteru nedohrabala ani na polovinu požadované částky, a zamysleli se nad tím, co by mohli Nordic Games provést s naší oblíbenou sérií Darksiders. A na závěr jsme vás upozornili na zajímavou plošinovku A Story About My Uncle.

Audio verzi Fight Clubu 179 si můžete stáhnout/poslechnout za tímto odkazem, pokud ale upřednostňujete video, je k dispozici zde:

zdroj: Archiv

Podcasty od Games.cz a samozřejmě i další videa z naší dílny můžete sledovat též na našem YouTube kanálu a své případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články