Fight Club #181 HD: Der Käfer
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #181 HD: Der Käfer

31. 5. 2014 19:00 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Natáčení 181. Fight Clubu bylo svým způsobem neobvyklé. Jednak jsme se k němu sešli výjimečně už v úterý, ale hlavně v klubovně usedl, vedle Pavla Dobrovského, Martina Bacha a Petra Poláčka, speciální host - Lukáš Macura z Cinemaxu. Jinak byla ale náplň tradiční. Opět jsme si vybrali několik událostí, které nás v minulém týdnu zaujaly, a probrali jsme je odshora dolů a zase zpátky.

Scénář Fight Club #181 obsahoval pět bodů. Nejprve jsme se vrhli na Watch Dogs a pokusili jsme se shrnout veškerý humbuk, který se kolem očekávaného hitu roztočil přímo v den vydání. Poté jsme vás upozornili na další právě vycházející hru, tentokrát z česko-slovenských luhů a hájů. Logická mobilní hra Perfect Paths zaujala především Martina s Lukášem a v tuto chvíli už si ji můžete zahrát i vy.

Lukáš nám pak ukázal, jak by měla podle jeho názoru vypadat ideální konverze velké AAA série pro tablety a Martin se zase pozastavil nad tím, že Kickstarter už využívají k vybírání peněz i velká studia jako Harmonix. No, a na závěr jsme se v tradičním upozornění na zajímavou indie hru podívali na zoubek projektu We Need to Go Deeper.

Audio verzi Fight Club #180 si můžete stáhnout/poslechnout za tímto odkazem, pokud ale upřednostňujete video, je k dispozici zde:

zdroj: Archiv

Podcasty od Games.cz a samozřejmě i další videa z naší dílny můžete sledovat též na našem YouTube kanálu a své případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články