Fight Club #190 HD: Letní sezona
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #190 HD: Letní sezona

10. 8. 2014 17:08 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Po pár týdnech se v klubovně serveru Games.cz sešla takřka klasická sestava a ve formaci Pavel-Martin-Petr jsme natočili v pořadí už 190. díl Fight Clubu. A protože Petr s Martinem dlouho chyběli, věnovali jsme se nejprve obšírněji klasickému servisnímu okénku, ve kterém jsme pořešili naše plány pro GamesCom a GDC Europe a vrátili se také krátce k tématu zrušení plné hry v Levelu.

Ve scénáři 190. Fight Clubu se dále objevuje čerstvě odhalený Assassin's Creed Rogue, nečekaně úspěšný Activision Blizzard, který ve své výroční zprávě odhalil hromadu zajímavých čísel, včetně 4,6 milionu hráčů bety Destiny a nakonec jsme se ještě vrátili ke Cryteku a prokletému osudu značky Homefront.

V druhé polovině Fight Clubu pak přišel čas na vaše dotazy z mailu a chatu a v úplném závěru i na vyhlášení výherce soutěže o Sniper Elite 3 a ohlášení nové soutěžní otázky.

Audio verzi Fight Club #190 si můžete stáhnout/poslechnout za tímto odkazem, pokud ale upřednostňujete video, je k dispozici zde:

Podcasty od Games.cz a samozřejmě i další videa z naší dílny můžete sledovat též na našem YouTube kanálu a své případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články