Fight Club #194 HD: Bouře ve sklenici vody
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #194 HD: Bouře ve sklenici vody

6. 9. 2014 16:00 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Už po 194. jsme spustili znělku našeho podcastu Fight Club a zahájili tím debatu o aktuálních novinkách z herního světa. V obvyklé sestavě jsme se tento týden pochopitelně nemohli vyhnout zamotané hromadné hádce označované termínem GamerGate, která sice hýbe velkou částí zahraničního herního internetu, ale do našich zeměpisných končin zatím moc neprobublala. Jestli je to dobře nebo špatně, ale též o zákulisí celé "kauzy" jsme se bavil hned na začátku podcastu.

Nezůstalo ale jen u GamerGate. V dalších blocích Fight Clubu jsme se podívali na zoubek nedávno oznámené hororové hře Alone in the Dark: Illumination, o níž máme i po vydání teaseru velmi vážné pochybnosti. Na druhé straně, mnohem zajímavěji vypadá hra Firewatch. Ta sice vyjde až příští rok, ale na nedávno ukončené výstavě PAX 2014 v Seattlu sklidila velký ohlas.

Na závěr novinkové části jsme si po telefonu popovídali s Lukášem Homolou - nadšencem, který se aktuálně snaží na Kickstarteru uspět s ručně vyráběnými kokpity pro virtuální piloty. A v úplném závěru pak vyhlašujeme i tradiční soutěž, v níž tento týden půjde o plnou verzi logické hry Flockers pro PC nebo Xbox One.

Audio verzi Fight Club #194 si můžete stáhnout/poslechnout za tímto odkazem, pokud ale upřednostňujete video, je k dispozici zde:

zdroj: Vlastní

Podcasty od Games.cz a samozřejmě i další videa z naší dílny můžete sledovat též na našem YouTube kanálu a své případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články