Fight Club #196 HD: Prsty v boxu
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #196 HD: Prsty v boxu

21. 9. 2014 17:11 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Pomalu ale jistě se blížíme k jubilejnímu 200. Fight Clubu, ale ještě než se tak stane, museli jsme se vypořádat mimo jiné i s Fight Clubem číslo 196. Co se v něm odehrálo? Nejprve jsme představíli nový LEVEL 245, který vyšel tento pátek, a následně jsme přivítali speciálního hosta - Veroniku Brožovou z českého zastoupení Microsoftu, se kterou se budeme bavit hlavně o nedávném startu Xbox One v České republice.

Zbytek sestavy ve složení Pavel Dobrovský, Honza Olejník, Lukáš Grygar a Petr Poláček se pak vrhnul na probrání dalších témat uplynulého týdne - již potvrzený prodej Mojangu, slibné demo na Forza Horizon 2 a kluci krátce probrali i dění kolem Destiny a The Sims 4.

Audio verzi Fight Club #196 si můžete stáhnout/poslechnout za tímto odkazem, pokud ale upřednostňujete video, je k dispozici zde:

 

zdroj: Vlastní

Podcasty od Games.cz a samozřejmě i další videa z naší dílny můžete sledovat též na našem YouTube kanálu a své případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články