Fight Club #198 HD: Ptáci, lišky, jeleni a psíci
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #198 HD: Ptáci, lišky, jeleni a psíci

4. 10. 2014 9:45 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Časový rozpočet Klubu rváčů jsme tentokrát naplnili hutnou debatou, ale sami musíte posoudit, jestli se jedná o výživnou slovní válku, jak slibuje název našeho podcastu. Témata, která jsme probírali ve Fight Clubu #198, totiž příliš kontroverzní nejsou. Věnovali jsme se hlavně survival hrám (Echo of the Wilds a Before), vzrušené debatě o vývojovém modelu Destiny, potažmo problematice scén a situací (smrt pejska nebo koně, třeba), při nichž ve hrách otáčíme hlavu stranou, protože už je „nedáme“.

Po delším čase jsme do Fight Clubu natáhli Adama, který flek na pohovce zahříval místo Martina. Společnost Adamovi dělali Pavel v roli moderátora, Petr v roli mudrlanta a Lukáš v roli redakční manekýny :)

A v soutěži jde tentokrát o joystick Logitech Etreme 3D PRO.

Audio verzi Fight Club #198 si můžete stáhnout/poslechnout za tímto odkazem, pokud ale upřednostňujete video, je k dispozici zde:

zdroj: Vlastní

Podcasty od Games.cz a samozřejmě i další videa z naší dílny můžete sledovat též na našem YouTube kanálu a své případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články