Fight Club #209 HD: 3+1
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #209 HD: 3+1

11. 1. 2015 12:00 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Přesně týden poté, co jsme vstoupili do roku 2015, jsme natočili i první letošní podcast Fight Club. Nový ročník jsme zahájili v klasické sestavě Lukáš Grygar, Martin Bach, Pavel Dobrovský a Petr Poláček, a vedle bilancování uplynulých dvanácti měsíců jsme se podívali i na pár témat, které nám přinesl uplynulý týden. Na základě příkladu The Talos Principle jsme například zavzpomínali na zajímavé způsoby boje proti pirátství, řeč došla na slibný kickstarterový projekt Into the Stars a zamysleli jsme se nad neuvěřitelnou přesyceností mobilního trhu s hrami.

Po obecné novinkové debatě jsme se pustili do vašich dotazů z chatu a emailu a na závěr jsme vyhlásili vítěze soutěže z minulého dílu.

Audio verzi Fight Clubu #209 si můžete stáhnout/poslechnout za tímto odkazem, pokud ale upřednostňujete video, je k dispozici zde:

zdroj: Archiv

Podcasty od Games.cz a samozřejmě i další videa z naší dílny můžete sledovat též na našem YouTube kanálu a své případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články