Fight Club #215 HD: 16 odstínů her
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #215 HD: 16 odstínů her

22. 2. 2015 12:11 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

V pořadí již 215. díl podcastu Fight Club dnes přivítal vzácného hosta. Spolu s Pavlem a Petrem usedl v klubovně Games.cz legendární Jakub Červinka, kterého možná znáte pod přezdívkou Červ. Jakub byl svědkem začátků herní novinařiny u nás, podílel se na prvních Excaliburech a dodnes dělá grafiku pro Score. Ale kvůli tomu jsme si jej nepozvali. Bavili jsme se totiž hlavně o Jakubových oblíbených hrách, mezi kterými nechybí Dark Souls II, Rogue Legacy nebo Elite: Dangerous.

Nezapomněli jsme ani na událost, které už jsme se sice věnovali i minule, ale tentokrát se nám vzhledem k Jakubově přítomnosti tematicky hodil - jde o právě probíhající crowdfundingovou kampaň k návratu slavné Ultimy Underworld. A na závěr jsme samozřejmě nezapomněli ani na vaše dotazy z chatu a emailu, kterých bylo tentokrát docela hodně.

Audio verzi Fight Clubu #215 si můžete stáhnout/poslechnout za tímto odkazem, pokud ale upřednostňujete video, je k dispozici zde:

zdroj: Archiv

Podcasty od Games.cz a samozřejmě i další videa z naší dílny můžete sledovat též na našem YouTube kanálu a své případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články