Fight Club #220 HD: Vyvádění s Honzou Vrobelem
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #220 HD: Vyvádění s Honzou Vrobelem

28. 3. 2015 11:10 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

V posledních týdnech se nám to ve Fight Clubu jenom hemží zajímavými hosty a 220. díl nebyl výjimkou. Do naší klubovny totiž dorazil bývalý šéfredaktor Score a vášnivý hráč i muzikant Honza Vrobel. Jeho přítomnost předznamenala i hlavní téma tohoto Fight Clubu - povídání o aktuální PS4 akci Bloodborne.

Honza je velkým fanouškem "Souls" her a společně s Pavlem a Lukášem by se o hrách Hidetaky Mijazakiho dokázal bavit hodiny a hodiny. Přesto se ale Fight Club 220 neutopil v gotické temnotě celý. Vedle Bloodborne jsme se pobavili o prohlášení bývalého šéfa Epicu Mikea Cappse, který se svěřil, že nevěří současnému boomu kolem virtuální reality. A do fáze drbů a spekulací jsme se pak přesunuli i souvislosti s děním kolem Hidea Kojimy, který podle všeho odejde z Konami po dokončení Metal Gear Solid V.

Audio verzi Fight Clubu #220 si můžete stáhnout/poslechnout za tímto odkazem, pokud ale upřednostňujete video, je k dispozici zde:

zdroj: Archiv

Podcasty od Games.cz a samozřejmě i další videa z naší dílny můžete sledovat též na našem YouTube kanálu a své případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články