Fight Club #222 HD: Muž, chlapec a myš
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #222 HD: Muž, chlapec a myš

12. 4. 2015 18:12 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

První dubnový týden přinesl nadprůměrné množství zajímavých herních událostí a výběr témat do 222. Fight Clubu byl díky tomu o něco komplikovanější než obvykle. Nakonec se nám ale povedlo vybrat čtyři zprávy, které jsme se v sestavě Pavel Dobrovský, Petr Poláček a Martin Bach pokusili co nejdůkladněji rozebrat. A začali jsme hned nejtěžším kalibrem - neočekávaným oznámením Deus Ex: Mankind Divided.

Po nahlédnutí do futuristické Prahy, jsme se vrhli do zatuchlých kobek, které mají s Českou republikou také nemálo společného. Věnovali jsme se totiž oznámení třetího dílu dungeonu Brány Skeldalu, na kterém už nějakou dobu pracuje Jindra Rohlík. V druhé části novinkové sekce se pak podívali na osud streamovacích služeb typu Nvidia Grid a poté i na úspěch restartovaného Tomb Raidera. Jeho autoři se totiž pochlubili prodejními čísly, která můžeme konfrontovat s dosud dostupnými údaji.

Audio verzi Fight Clubu #222 si můžete stáhnout/poslechnout za tímto odkazem, pokud ale upřednostňujete video, je k dispozici zde:

zdroj: Archiv

Podcasty od Games.cz a samozřejmě i další videa z naší dílny můžete sledovat též na našem YouTube kanálu a své případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články