Fight Club #223 HD: Ta naše kapela
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #223 HD: Ta naše kapela

19. 4. 2015 10:46 | Podcast | autor: red |

Čtveřice ve složení Pavel Dobrovský, Petr Poláček, Martin Bach a Honza Olejník vás přivítala už u 223. herního podcastu Fight Club, který v prvé řadě nabídl debatu o chystaném návratu hudebních her. Své comebacky ohlásily série Rock Band i Guitar Hero a my jsme velmi zvědaví, zda nás jejich tvůrci ještě zvládnou něčím překvapit.

Druhou část novinkového bloku obstaral legendární Ron Gilbert, který v souvislosti s přípravami své retro adventury Thimbleweed Park prohlásil v rozhovoru pro Gamesradar, že moderní adventury kladou příliš velký důraz na příběh. To je podle Gilberta důvodem, proč celý žánr přišel o značnou část svého kouzla. Pobavili jsme se však i o zajímavé nehodě, ve které figurovala hra Halo 2, půl milionu dolarů a zadek jednoho nešťastného vývojáře. A konečně, společně jsme si premiérově pustili i trailer na Samorost 3 a nadhodili do pléna naše bezprostřední dojmy.

Audio verzi Fight Clubu #223 si můžete stáhnout/poslechnout za tímto odkazem, pokud ale upřednostňujete video, je k dispozici zde:

zdroj: Archiv

Podcasty od Games.cz a samozřejmě i další videa z naší dílny můžete sledovat též na našem YouTube kanálu a své případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články