Fight Club #224 HD: Staré lásky nerezaví
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #224 HD: Staré lásky nerezaví

26. 4. 2015 16:17 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Pavel si užíval pár dnů volna a ve 224. Fight Clubu jsme tak sešli v trochu netradiční sestavě. Místo moderátora zaujal Lukáš Grygar a tradiční inventář v podobě Martina Bacha a Petra Poláčka doplnil do finální čtveřice host, kterého jsme v klubovně už dlouho nepřivítali - šéfredaktorka Re-Play a nového Tiscali webu Booom.cz Alžběta Trojanová. Hlavní slovo měl ale Lukáš. Minulý týden se totiž jako jediný Čech zúčastnil akce Star Wars Celebration, na níž byly odtajněny nové informace o filmové Episodě VII a především o reinkarnaci multiplayerové akce Star Wars Battlefront. 

Ale povídání o návratech našich oblíbených sérií a značek bylo aktuální i mimo téma Hvězdných válek. Martin se totiž konečně dočkal prvních záběrů z remaku své srdcovky Shadow of the Beast a Petr se pro změnu zasnil nad tím, jak mělo vypadat pokračování thrilleru Alan Wake. A aby byl seznam návratů kompletní, Alžběta se hned z kraje Fight Clubu pozastavila nad spekulacemi o novém Mass Effectu.

Audio verzi Fight Clubu #224 si můžete stáhnout/poslechnout za tímto odkazem, pokud ale upřednostňujete video, je k dispozici zde:

zdroj: YouTube

Podcasty od Games.cz a samozřejmě i další videa z naší dílny můžete sledovat též na našem YouTube kanálu a své případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články