Fight Club #225 HD: Janda ve Vlašimi
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #225 HD: Janda ve Vlašimi

3. 5. 2015 11:18 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Po delší době jsme se opět v té nejklasičtější sestavě sešli u natáčení podcastu Fight Club, abychom ze všech stran probrali novinky, které v uplynulém týdnu přinesl herní svět. A nebylo jich málo. Zřejmě největší humbuk vzbudily společnými silami firmy Valve a Bethesda, které nejprve umožnily tvůrcům prodej modifikaci do Skyrimu, aby jen o pár dní poté celý záměr pustily k ledu. V podcastu jsme se zabývali důvody tohoto veletoče a zamysleli se zároveň i nad tím, zda je samotné prodávání modů dobrým nebo špatným nápadem. 

Výše zmíněné dvojici herních gigantů zdatně konkurovalo japonská firma Konami. Na začátku týdne oznámila zrušení projektu Silent Hills, což podle všeho souvisí i s dalšími problémy firmy. Na spolupráci Hidea Kojimy a Guillerma del Tora jsme se hodně těšili a zrušení nás mrzí o to víc, že o konkrétních důvodech lze jenom spekulovat. Hned na začátku podcastu jsme se stihli zmínit ještě o prvních záběrech z hraní Just Cause 3 a v závěru jsme pak samozřejmě nevynechali ani dotazy, které byly tentokrát obzvláště výživné.

Audio verzi Fight Clubu #225 si můžete stáhnout/poslechnout za tímto odkazem, pokud ale upřednostňujete video, je k dispozici zde:

zdroj: Archiv

Podcasty od Games.cz a samozřejmě i další videa z naší dílny můžete sledovat též na našem YouTube kanálu a své případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články