Fight Club #227 HD: Assassin's Skate
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #227 HD: Assassin's Skate

17. 5. 2015 17:26 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Moderátora Pavla Dobrovského a šéfredaktora Games.cz Petra Poláčka doplnilo ve Fight Clubu 227 zrzavé duo Grygar-Olejník a celá čtveřice se společně vrhla na rozebrání všeho, co v uplynulém týdnu hýbalo světem videoher. Nemohli se tedy vyhnout prvním záběrům z Assassin's Creed Syndicate, které vzbudily mezi hráči bouřlivou debatu o budoucnosti série. 

Na zoubek se ale podívali i oznámení nové hry v sérii Tony Hawk's Pro Skater a především Petr pak všem vysvětlil, proč se těší na brzký příchod hudební hry Audiosurf 2. Po novinkové části přišel tradičně čas na dotazy z mailu i chatu, ale i na vyhlášení vítěze soutěže minulé a vyhlášení soutěže nové.

Audio verzi Fight Clubu #227 si můžete stáhnout/poslechnout za tímto odkazem, pokud ale upřednostňujete video, je k dispozici zde:

zdroj: Archiv

Podcasty od Games.cz a samozřejmě i další videa z naší dílny můžete sledovat též na našem YouTube kanálu a své případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články