Fight Club #228 HD: Zaklínačování
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #228 HD: Zaklínačování

24. 5. 2015 15:34 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Všichni hrají Zaklínače. I tak by se dal charakterizovat uplynulý týden ve hrách a naši redakci nemohlo vydání očekávaného RPG od CD Projektu minout. Hned poté, co jsme si představili nové číslo časopisu Level (vyšlo v pátek), jsme se tedy i ve 228. Fight Clubu vrhli právě na naše první dojmy z očekávaného RPG titulu.

Přestože nás Zaklínač 3 zaujal, celé vysílání 228. Fight Clubu jsme mu nevěnovali. Nějaká moudra si totiž musíme šetřit pro dva GamesPlaye a Fight Club Speciál, který chystáme v nejbližší době. Namísto toho jsme se podívali na okolnosti zajímavého kroku českých Keen Software House, kteří uvolnili zdrojový kód svých Space Engineers, zaměřili jsme se na kickstarterovou kampaň k The Bard's Tale IV a na závěr jsme se podívali na zoubek zajímavé reedici dalšího RPG Divinity: Original Sin.

Audio verzi Fight Clubu #228 si můžete stáhnout/poslechnout za tímto odkazem, pokud ale upřednostňujete video, je k dispozici zde:

zdroj: Archiv

Podcasty od Games.cz a samozřejmě i další videa z naší dílny můžete sledovat též na našem YouTube kanálu a své případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články