Fight Club #233 HD: Plachty napnuty!
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #233 HD: Plachty napnuty!

4. 7. 2015 13:41 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Prázdniny - neprázdniny, léto - neléto, dovolená - nedovolená. Pravidelný středeční Fight Club jsme museli vysílat, i kdyby na hry nebylo. V duchu této ideologie zasedli na sedačky ve studiu Pavel, Adam, Petr a po čase též Aleš, aby se před kamerou pobavili o zajímavých událostech videoherního světa za uplynulý týden. O čem konkrétně jsme hovořili?

Adama zaujalo oznámení zrušení karetní hry Scrolls od Mojangu, Aleš se pozastavil nad nebývalou dominancí konzolí Sony na trzích v rámci celé Evropy, Petr se bavil o zajímavé české hře Renoir, která právě bojuje o úspěch na Kickstarteru, no a Pavel si vzal na mušku hru You Must Build a Boat. A nevynechali jsme skupinově ani ukončení činnosti zajímavého vývojářského dua Tale of Tales.

Audio verzi Fight Clubu #233 si můžete stáhnout/poslechnout za tímto odkazem, pokud ale upřednostňujete video, je k dispozici zde:

zdroj: Archiv

Podcasty od Games.cz a samozřejmě i další videa z naší dílny můžete sledovat též na našem YouTube kanálu a své případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články