Fight Club #235 HD: Alfa vývojář
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #235 HD: Alfa vývojář

19. 7. 2015 11:09 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Do 235. Fight Clubu dorazil po delší době ztracený syn Dan Vávra, aby společně s Martinem Bachem, Petrem Poláčkem a Alešem Smutným rozpoutal debatu o nejzajímavějších herních událostech uplynulého týdne. Ta nejdůležitější z nich je bohužel smutného charakteru - zemřel prezident Nintenda Satoru Iwata, takže jsme v podcastu nemohli vynechat diskusi o stopě, kterou po sobě tento japonský vývojář a manažer zanechal. 

Krátce jsme se zastavili u prodeje tuzemské maloobchodní sítě JRC novému majiteli a rozebrali při té příležitosti i budoucnost prodeje her v krabicích. A tímto oslím můstkem jsme se pak dostali k poslední alfa verzi Kingdom Come: Deliverance, kterou Warhorse nedávno vydali.

V té chvíli jste se do debaty zapojili svými dotazy v chatu přímo u videa na Youtube, kterých bylo společně s dotazy z mailu pořádná kopa. A Dan zvládl na většinu z nich odpovědět.

Audio verzi Fight Clubu #235 si můžete stáhnout/poslechnout za tímto odkazem, pokud ale upřednostňujete video, je k dispozici zde:

zdroj: Archiv

Podcasty od Games.cz a samozřejmě i další videa z naší dílny můžete sledovat též na našem YouTube kanálu a své případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články