Fight Club #242 HD: Metař Metal Meta
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #242 HD: Metař Metal Meta

13. 9. 2015 20:41 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Už 242. podcastový dýchánek s názvem Fight Club navštívil jako host Honza Olejník, který se zapojil do debaty s Pavlem Dobrovským, Martinem Bachem a Alešem Smutným. Navzdory tomu, že tři ze čtyř účastníků jsou v posledních dnech naplno ponořeni do Metal Gear Solid V: Phantom Pain, jsme se (marně) pokoušeli o opus magnum Hidea Kodžimy otřít jen okrajově diskusí o mikrotransakcích, které mnozí hráči v souvislosti s hrou kritizují. Zbytek rozboru nového Metal Geara si necháváme až na chystaný Fight Club speciál a v klasickém podcastu jsme se podívali i na jiná témata.

Přes téma o vzniku nového zábavního parku Ubisoftu jsme se dostali k debatě o záplavě zbytečných zpráv, které se v době Reditu a sociálních sítí šíří (nejen) herními médii. V druhém sledu jsme se pobavili o potenciálu netradiční hry Ant Simulator, která se z původního Ludum Dare prototypu promění v plnohodnotnou hru. A nevynechali jsme ani vaše dotazy z mailu a chatu.

Audio verzi Fight Clubu #242 si můžete stáhnout/poslechnout za tímto odkazem, pokud ale upřednostňujete video, je k dispozici zde:

zdroj: Archiv

Podcasty od Games.cz a samozřejmě i další videa z naší dílny můžete sledovat též na našem YouTube kanálu a své případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články