Fight Club #243 HD: Král a babety ve studiu
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #243 HD: Král a babety ve studiu

19. 9. 2015 15:08 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Tento týden jste se dočkali velmi netradičního Fight Clubu. V pořadí už 243. díl našeho pravidelného podcastu se lišil náplní i obsazením. Moderoval ho jako obvykle Pavel Dobrovský, ale místo Adama, Petra, Aleše či Martina tentokrát do pohovek v našem studiu zasedli známé internetové tváře. Moderátorku Re-playe a šéfredaktorku Booom.cz Alžbětu Trojanovou a známou cosplayerku či redaktorku Booom.cz Zuzku Cinkovou doplnil do obvyklé čtveřice populární youtuber Jirka Král, aktuálně nominovaný v jedné z kategorií v Křišťálové Lupě. 

Od podobně netradiční sestavy jste mohli očekávat debatu na jakékoli téma, ke kterému se v podcastech obvykle nedostaneme - došlo na detaily o výrobě cosplayových kostýmů od Bětky i Baty, detailní popis událostí na nedávném PAXu, rozbor současné youtuberské scény, ale i osobní projekty všech tří zúčastněných. Samozřejmě se také všichni pochlubili s tím, co poslední dobou hrají.

Audio verzi Fight Clubu #243 si můžete stáhnout/poslechnout za tímto odkazem, pokud ale upřednostňujete video, je k dispozici zde:

zdroj: Archiv

Podcasty od Games.cz a samozřejmě i další videa z naší dílny můžete sledovat též na našem YouTube kanálu a své případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články