Fight Club #243 HD: S pánem i bez něj
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #243 HD: S pánem i bez něj

12. 7. 2015 12:25 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

V poměrně klasické sestavě, obohacené o jednoho hosta, jsme se sešli u natáčení 234. dílu podcastu Fight Club. I v horkých letních dnech se totiž ve světě her děly zajímavé věci, které Pavel Dobrovský, Martin Bach, Lukáš Grygar a Lukáš Macura velmi rádi okomentovali. V první části novinkového bloku se "bojovníci" pozastavili nad zajímavým průzkumem mezi evropskými herními vývojáři, který naznačuje postupný úpadek vývoje her na mobilní platformy, ale přináší i další zajímavé poznatky.

Postupně jsme se ale dostali i k nedávno vydané policejní detektivce Her Story, která zaujala hlavně Lukáše a Pavla, nebo k nejslavnějšímu (a nejbohatšímu) youtuberovi na světě. No a nakonec jsme se samozřejmě vrhli na vaše dotazy z emailu i chatu a Lukáš nezapomněl ani na (ne)tradiční pravidlo...

Audio verzi Fight Clubu #234 si můžete stáhnout/poslechnout za tímto odkazem, pokud ale upřednostňujete video, je k dispozici zde:

zdroj: Archiv

Podcasty od Games.cz a samozřejmě i další videa z naší dílny můžete sledovat též na našem YouTube kanálu a své případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články