Fight Club #246 HD: Pravěk
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #246 HD: Pravěk

11. 10. 2015 13:30 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Týden plný zajímavých událostí z herního světa jsme ve složení Pavel Dobrovský, Petr Poláček, Martin Bach a Adam Homola shrnuli v 246. epizodě podcastu Fight Club. A o témata tentokrát nebyla nouze. O víkendu se v Praze konala největší progamingová akce v dějinách ČR. Na Road to BlizzCon nemohl chybět ani Adam a v prvním novinkovém bloku se rozpovídal o tom, jak to všechno dopadlo. Vzhledem ke své internetové přezdívce si navíc nemohl nechat utéct možnost zahrát si chystanou multiplayerovou střílečku Overwatch.

Ostatní účastníci Fight Clubu na Road to BlizzCon nebyli, i tak ale měli o čem mluvit. Pavel nadhodil téma čerstvě spuštěného early accessu české hry Novus Inceptio, Martin se svěřil se svou slabostí pro pravěk v souvislosti s oznámením Far Cry Primal a konečně Petr upozornil na novou možnost měsíčního předplatného v digitálním obchodu Humble.

Audio verzi Fight Clubu #246 si můžete stáhnout/poslechnout za tímto odkazem, pokud ale upřednostňujete video, je k dispozici zde:

zdroj: YouTube

Podcasty od Games.cz a samozřejmě i další videa z naší dílny můžete sledovat též na našem YouTube kanálu a své případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články