Fight Club #247: Force is strong with us!
zdroj: Vlastní foto autora

Fight Club #247: Force is strong with us!

18. 10. 2015 12:26 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Všechny plány na středeční odpoledne zhatí naši vepři boubelatí. Moudra do neposedných mikrofonů chrochtali v dalším díle nekonečné podcastové telenovely Pavel Dobrovský, Adam Homola, Petr Poláček a po delším čase opět známý vloger Martin Rota, který ze svých pořadů přenesl do redakčního chaosu alespoň špetku racionality. A co vlastně čtveřice během 247. Fight Clubu řešila?

Martin Rota se podělil o své zážitky z víkendové herní show FOR GAMES, která se konala v pražských Letňanech. A zatímco tam Martin rozdával autogramy, Pavel se snažil s dalšími hráči sejmout AT-AT v betě Star Wars Battlefront – dozvíte se jak mu to šlo, potažmo jakou předpovídá hře budoucnost. Adam se rozhodl přiblížit chystanou hororovku The Park od Funcomu a Petr upozornil na záběry z úplně prvního prototypu RPG Underworld Ascendant, které chce navázat na kultovní Ultimy Underworld.

Došlo též na vaše dotazy z mailu i chatu a nezapomněli jsme ani na pravidelné pravidlo Klubu rváčů. 

Audio verzi Fight Clubu #247 si můžete stáhnout/poslechnout za tímto odkazem, pokud ale upřednostňujete video, je k dispozici zde:

zdroj: YouTube

Podcasty od Games.cz a samozřejmě i další videa z naší dílny můžete sledovat též na našem YouTube kanálu a své případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články