Fight Club #250: Brněnský speciál
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #250: Brněnský speciál

10. 11. 2015 16:23 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Kulatá jubilea našeho podcastu Fight Club slavíme společně s vámi. Začalo to stovkou v Bio Oko, pokračovalo přes čtenářský sraz pár dní po natáčení 150. dílu a náležitě jsme oslavili i dvoustovku v naší klubovně (Petr telefon našel, díky za optání). Pořád dokola jsme ale poslouchali od nezúčastněných posluchačů a diváků jednu výtku: „Zase v Praze? Kdy uděláte podcast u nás?!“ A protože se nebojíme výzev, rozhodli jsme se zvednout i tuto hozenou rukavici a 250. Fight Club jsme natočili v Brně za účasti několika desítek diváků a posluchačů. Ptáte se, jaké to bylo? Pro nás úžasné, ale podívejte se na záznam a udělejte si vlastní názor.

250. Fight Club jsme natáčeli minulou sobotu v budově Filosofické fakulty MU – Ústavu hudební věd na Janáčkově náměstí, kterou nám laskavě vyjednali a propůjčili milí lidé z MU Game Studies. Zhruba dvouhodinového natáčení se účastnili Pavel Dobrovský, Martin Bach, Petr Poláček, Tafrob, Martin Mastný, Vláďa Geršl, Honza Olejník a nakonec vlastně i všichni v sále.

zdroj: YouTube

V průběhu natáčení jsme se v různě obměňované sestavě zabývali několika tématy. Probrali jsme změny v herních médiích, bavili se o hrách ve všeobecném měřítku (co kdo hodlá hrát apod.), odpovídali jsme na dotazy z publika i z mailů a vývojáři Martin Mastný s Vláďou Geršlem zase povídali, jak je to u nás nejenom s vývojem, ale s kvalitou her, které v ČR vychází. Ostatně podívejte se na video, nebo si poslechněte audiozáznam, který je dostupný za tímto odkazem.

Nemusíme asi dodávat, že nás překvapil počet zájemců, kteří se nebáli sledovat naše tlachání naživo. Nejenom z tohoto pohledu bylo natáčení v Brně ze zpětného hlediska skvělý nápad. Těžko říci, jestli to někdy zopakujeme, ale rozhodně na to nikdy nezapomeneme. Na natáčení, ale i na následný večer v blízkém hostinci, kde se rozhořela debata na všechna možná herní témata, čili se dá říci, že v sobotu odpoledne a večer proběhly podcasty dva. Jeden klasický, druhý skupinový, za účasti několika desítek lidí. Všem bychom jim rádi touto cestou vzkázali, že jim moc děkujeme. Stejně tak bychom rádi poděkovali lidem z Game Studies, bez nichž by celá tahle partyzánská akce rozhodně neproběhla na podobné úrovni. A za několik níže hozených fotek zase děkujeme Miloši Mikovi! A co Fight Club #251? Natáčet ho budeme klasicky v našem studiu už zítra, čili ve středu 11. listopadu. Tak se dívejte, jestli chcete.

Podcasty od Games.cz a samozřejmě i další videa z naší dílny můžete sledovat též na našem YouTube kanálu a své případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články